ÁMERD-FA Kft.

erdőtervező.hu
az ÁMERD-FA Kft.
ÁMERD-FA Kft.


Minden, ami erdő, minden ami tervezés.
Erdészeti tervezés és szakirányítás Veszprém-,Fejér-, Komárom-Esztergom-, és Győr-Moson-Sopron - megyékben.Főoldal
Kapcsolat
Szolgáltatások
Hasznos oldalak
Rólam
Vadkárelhárító kerítések építése
feszített drótfonattal illetve villanypásztorok építését vállaljuk! Kérje ajánlatunkat a +36-30/640-9049 telefonszámon!Körzeti erdőtervezéshez gazdálkodói tervjavaslatok összeállítása

A körzeti erdőtervezés egy olyan lehetőség az erdőgazdálkodó számára, amivel - megfelelő előkészítést követően - sok, az erdőgazdálkodást alapvetően befolyásoló dolog a helyére kerülhet. Lehetőség nyílhat, az erdőrészletek határainak kiigazítására, esetleg az erdőrészletek megosztásával a gazdálkodási igényeinek jobban megfelelő térbeli rend kialakítására, vágásérettségi kor módosítására, talajvédelmi rendeltetésű, esetleg felnyíló erdő  megállapítására. A faállomány- és újulati viszonyok függvényében a fakitermlési és erdőművelési tervjavaslat pontosítására szintén az egyik legjobb alkalom.

Telepítési tervek készítése, erdőtelepítések kivitelezése
Erdők, szabad rendelkezésű erdők telepítéséhez vállalom telepítési tervek készítését.

Mintegy 300 ha sikeres, pályázati forrásból vagy önerőből megvalósult telepítés tapasztalatával vállalom telepítési tervek készítését, teljes ügyintézéssel.

Lehetséges ma magyarországon, hogy olyan erdőm legyen, és azt csináljak benne, amit szeretnék?

Részben...Szabad rendelkezésű erdők, és mezőgazdasági területek erdősítéséhez tervdokumentációk készítését vállalom, jelentős tapasztalattal, rövid határidővel, teljeskörű ügyintézéssel. Miért jó szabad rendelkezésű erdőt telepíteni az "adattári" erdőkkel szemben? A szabad rendelkezésű erdők előnye a lényegesen egyszerűbb ügyintézés, és a jelenlegi jogi helyzetben a viszonylag egyszerűbb visszafordíthatóság.Termőhelyfeltáárási szakvélemények készítése
Mit ültessek? Mért nem nő úgy ahogy kéne?
Jelentős mennyiségű fölösleges kiadást spórolhat egy erdőgazdálkodó, ha nem vaktában próbálkozik a fafajokkal, nem ültet olyat amit fölösleges, mert nem vehető  figyelembe az erdősítés értékelése során, vagy a termőhelyi adottságoknak megfelelő rendeltetést választ erdejének.

Faállományfelvételezés, fatömegbecslés, erdőterv módosítások előkészítése
Tudja mennyi időt tölt az erdészeti hatóság a körzeti erdőtervezés során egy hektár erdőben?  Átlagosan 10 percet, beleértve a terepen történő gyalogos mozgást is.
Biztos benne, hogy erre alapozná a gazdálkodását?

Szakirányítás, erdőgazdálkodás
Megbízható szakirányítót, erdőgazdálkodót keres?
Van erdeje, de nem tudja, hol található, ki gazdálkodik rajta? Milyen bevételt várhat belőle?
Lehetséges-e hogy néhány hektáros terület hosszútávú jövedelemkiegészítést jelentsen családjának?

Szeretné, he erdeje amellett, hogy hasznot hajt Önnek, tartósan fennmaradjon, megőrizze természeti értékeit?

Magyarországon az erdőkben a gazdálkodás szigorú törvényi keretek közt zajlik, melyet a körzeti erdőterv keretei szabnak meg. Adott erdőterület kezelésére vonatkozó iránymutatást ez rögzíti.

A tulajdonosnak ugyanakkor  a lehetőségeket valamelyest saját igényeihez is igazíthatja.
Ebben jelent Önnek nagy segítséget egy jó szakirányító, gazdálkodó. Az általános, nagyvonalú, - sokszor éppen ezért elnagyolt -tervezést segítek összhangba hozni az Ön igényeivel.

Erdészeti tanácsadás, hatósági eljárások kérelmének előkészítése
Együttműködö partnerek:


  Impresszum:

Tartalom és arculat: Sölét-Ormos Eszter

Minden jog fenntartva!
Kérlek ne másold a tartalmat. Ha  tetszik, megosztanád, előzetes egyeztetést követően, írásobeli engedélyemmel és  a forrás megjelölésével szívesen veszem.
MEGAPORT Linkgyűjtemények